Loading...
HOOFDKANTOOR OCE
Green Landmark Venlo

PROJECT:
Hoofdkantoor Océ

LOCATIE:
Venlo

OPDRACHTGEVER:
Océ

ONTWERP:
als projectarchitect bij Broekbakema

PROGRAMMA:
Kantoren

GROOTTE:
16.000 m2 BVO

STATUS:
in ontwikkeling

BIJZONDERHEDEN:
BREEAM Excellent

Het gebouwconcept ‘Green Landmark’ is gebaseerd op de Kyosei filosofie van Canon: het samen leven en werken voor het algemeen belang. Groene, publieke ruimten, de zogenaamde ‘Green Plazas’, verbinden er medewerkers en bezoekers. Deze ruimten, onderling met elkaar verbonden en steeds gekoppeld aan twee kantoorvloeren, zijn ingericht als binnentuin en functioneren als de centrale ontmoetingsplek. Ze vormen de verbindende schakel tussen alle afdelingen van het nieuwe hoofdkantoor. Elke ‘Green Plaza’ heeft een andere positie, maar is altijd naar buiten toe georiënteerd. Het nieuwe gebouw heeft straks naar verwachting 16.000m2 vloeroppervlak en biedt plaats aan circa 600 medewerkers.

  • Gallery
  • Gallery
  • Gallery
  • Gallery